Asayiş »

Çanakkale Gelibolu'da Gerçekleştirilen Denetimlerde 45 Kilo Balığa El Konuldu

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde sürdürülebilir su ürünleri avcılığı kapsamında yapılan denetimlerde 45 kilo balığa el konulurken, 37 bin 770 lira para cezası kesildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Gelibolu'da sürdürülebilir su ürünleri avcılığı için denetim faaliyetleri sürdürülmektedir. Çanakkale Boğazı, Marmara Denizi ve çeşitli karaya çıkış noktalarında yapılan kontrollerde, su ürünleri toptan ve perakende satış yerleri ile soğuk hava depoları denetlendi. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen denetimlerde, 37 bin 770 lira tutarında bir idari para cezası uygulanırken, avlanması yasak olan 45 kilogram vatoz balığına (Raja clavata) el konuldu. Bu tür denetimlerin, su ürünleri kaynaklarının korunmasına yönelik önemli bir adım olduğu vurgulanmaktadır.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.