Spor »

Galatasaray, Samsunspor Maçının Ardından Genç Futbolcu Arda Ünyay'dan Üçlü Pozu İstedi

Galatasaray, Samsunspor'u 3-2 mağlup ettikten sonra genç futbolcu Arda Ünyay, taraftarların isteği üzerine üçlü pozu verdi. Maç sonrası futbolcular ve teknik ekip galibiyeti kutlamak için tribünlere gitti. 18 yaşındaki Arda, maçta yedek olarak başladı ve ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, Samsunspor ile karşılaştı ve maçı 3-2'lik skorla kazandı. Maç sonunda futbolcular, galibiyeti kutlamak için taraftarların önüne çıktı. Özellikle genç futbolcu Arda Ünyay, taraftarların isteğiyle üçlü poz verdi. 18 yaşındaki Arda, müsabakaya yedek başlamıştı ve ikinci yarıda oyuna girdi. Ancak oyundan çıkarıldığı sırada üzgün görünmesi dikkat çekti. Takım arkadaşları, Arda'yı teselli ederek destek oldular.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.