Spor »

İstanbul'da Halkbank, Gebze Belediyespor'u 3-0 Yenerek Üstünlük Sağladı

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi 9. haftasında Gebze Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Maç, İstanbul'daki TVF Ziraat Bankkart Salonu'nda gerçekleştirildi.

Efeler Ligi 9. haftasında Halkbank, Gebze Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın setleri 25-21, 25-21 ve 25-22 sonuçlarıyla tamamlandı. Toplamda 1 saat 21 dakika süren karşılaşmada, Halkbank'ın başantrenörlüğünü Radostin Stoytchev üstlenirken, Gebze Belediyespor'un başantrenörü Fikret Ayan'dı. Halkbank, maçta Matey Kaziyski, Ertuğrul Gazi Metin, Marek Sotola gibi önemli oyuncularla sahadaydı. Gebze Belediyespor ise Kemal Kayhan ve Eemi Tervaportti gibi isimlerle mücadele etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.