Güncel »

Bolu'da Otomobilin Çarptığı Kedi İçin İstanbul'a Sevk Edildi

Bolu'da otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan kedi, tedavi için İstanbul'a gönderildi. Yaralı kedinin bacak, omurga ve patilerinde çoklu kırıklar bulundu. İlk müdahalesi Bolu'da yapıldı. Kedi için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlatıldı.

Bolu'da geçen perşembe günü Ali Rıza Tekemen Caddesi'nde meydana gelen olayda, yolda yürüyen bir kediye otomobil çarptı. Olayı gören Mine Çalık, yaralı kediyi hemen Bolu Veterinerlik Tıp Merkezine götürdü. Veteriner hekimler, kedinin bacak, omurga ve patilerinde çoklu kırıklar tespit etti. İlk müdahale sonrası, kedinin omurgasındaki iki kırığın tedavisi için İstanbul'a sevk edilmesine karar verildi. Ayrıca, yaralı kedinin yaşaması için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlatıldı ve birçok kişi bu kampanyaya destek verdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.