Güncel »

Şam'da Suriye Devrimi Askeri Fuarı'nın Açılışını Genelkurmay Başkanı Yaptı

Şam'da düzenlenen "Suriye Devrimi Askeri Fuarı" bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarın açılışında, Suriye'de resmi ziyarette bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu da yer aldı. Bayraktaroğlu, fuar alanında incelemelerde bulunurken Suriye Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra da ona eşlik etti.

Şam'da gerçekleştirilen "Suriye Devrimi Askeri Fuarı", askeri teknoloji ve savunma sanayii alanında önemli yenilikleri sergilemek amacıyla düzenleniyor. Fuara katılanlar, çeşitli askeri ekipmanlar ve teknolojiler hakkında bilgi alabilecek. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, fuarın açılışında Suriye Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra ile birlikte önemli incelemelerde bulundu. Fuarın, bölgedeki askeri iş birliklerine katkı sağlaması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.