Asayiş »

Esenyurt'ta Küçük Bir Çocuğun Direksiyona Geçtiği Anlar Kameraya Yansıdı

Esenyurt'ta bir çocuk, anne ve babasıyla birlikte direksiyona geçerek otomobil kullandı. Olay anı bir motosiklet sürücüsü tarafından kaydedildi. Görüntülerde ailenin çocuğa aracı kullandırdığı ve motosikletlinin bu duruma gösterdiği tepki yer alıyor.

Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, küçük yaşta bir çocuk, anne ve babasının yanında direksiyona geçerek 07 BAK 392 plakalı otomobili trafiğe sürdü. Edinilen bilgilere göre, bu durumu fark eden bir motosiklet sürücüsü, o anları kaydederek sosyal medyada "Sorumsuzluk" başlığıyla paylaştı. Görüntülerde küçük çocuğun aracı kullanması ve ailesinin bu durumu kaydetmesi dikkat çekti. Motosikletli sürücünün tepkisi ise olayın daha fazla dikkat çekmesini sağladı. Bu tür sorumsuz davranışların trafikte ciddi tehlikeler yaratabileceği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.