Asayiş »

Batman Merkez'de Oğul, Babasını Pompalı Tüfekle Vurarak Öldürdü

Batman'da, 28 yaşındaki C.E., tartıştığı babası 62 yaşındaki Aziz E.'yi pompalı tüfekle vurdu. Olay, Hilal Mahallesi'nde akşam saatlerinde gerçekleşti. C.E.'nin psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Batman'ın Hilal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 28 yaşındaki C.E., bilinmeyen bir nedenle tartıştığı babası Aziz E.'ye pompalı tüfekle ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Aziz E. için müdahalede bulundu. Kalp masajı yapılan Aziz E., tüm çabalara rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. C.E. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Aziz E.'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.