Güncel »

Aydın'da İsmet Sezgin'in Vefatının 9. Yıl Dönümünde Lokma Hayrı Yapıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden İsmet Sezgin’in vefatının 9. yıl dönümünde lokma hayrı düzenledi. Lokma etkinliği, Efeler ilçesi Bey Camii önünde gerçekleştirildi ve katılan vatandaşlar, Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Başkan, Sezgin’i saygı ve rahmetle andığını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydınlı siyasetçi İsmet Sezgin’in aramızdan ayrılışının 9. yıl dönümünde anlamlı bir lokma hayrı etkinliği düzenledi. Bu etkinlik, Efeler ilçesi Bey Camii önünde gerçekleştirildi. Lokma hayrına katılan vatandaşlar, Sezgin’i unutmadıkları için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, Türk siyasetinde "İsmet Abi" olarak bilinen Sezgin’i vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle andığını ifade etti. Sezgin, Aydın Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra Gençlik ve Spor, Maliye, İçişleri ve Milli Savunma bakanlıkları gibi önemli görevlerde bulunmuş, aynı zamanda bir dönem Başbakan Yardımcılığı ve TBMM Başkanlığı yapmıştı. Bu tür etkinlikler, Sezgin’in anısını yaşatmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.