Spor »

Ankara'da Gençlerbirliği, Fatih Karagümrük ile oynadığı maçı 3-0'lık skorla kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçta Oğulcan Ülgün, Sekou Koita ve Metehan Mimaroğlu'nun golleriyle skoru belirledi. Ayrıca, VAR incelemesi sonucu bir gol de iptal edildi.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Gençlerbirliği, Eryaman Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında Oğulcan Ülgün'ün 29. dakikada attığı golle öne geçen Gençlerbirliği, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. 65. dakikada Sekou Koita, Dele-Bashiru'nun pasıyla skoru 2-0'a getirdi. 69. dakikada Niang’ın attığı gol VAR tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 74. dakikada ise Metehan Mimaroğlu, takımının üçüncü golünü kaydederek durumu 3-0 yaptı.

Maçta Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Volkan Demirel, takımın performansından memnun kalırken, Fatih Karagümrük’te ise Onur Can Korkmaz, oyuncularının sergilediği oyundan dolayı eleştiriler aldı. Maçta sarı kart gören isimler arasında Marius Tresor Doh ve Ivo Grbic (Fatih Karagümrük), Oğulcan Ülgün (Gençlerbirliği) yer aldı. Gençlerbirliği bu galibiyetle ligdeki iddiasını sürdürdü.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.