Toroslar »

Toroslar’da Fırın Karıştı!: Lahmacun Geç Çıktı Diye Fırında Yumruklar Havada Uçuştu!

Mersin Toroslar Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki bir fırında lahmacunun geç çıkması iddiasıyla başlayan ve arbedeye dönüşen olay iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mersin Toroslar Mustafa Kemal Mahallesi sınırları içerisindeki bir fırında öğle saatlerinde gerginlik yaşandı.

Edinilen bilgilere göre fırına gelen bir grup müşteri ile çalışanlar arasında lahmacun siparişinin geç hazırlandığı iddiasıyla sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında yaklaşık 8 ila 10 kişinin birbirine girdiği ve şiddetli bir arbede yaşandığı görüldü.

Görüntülerde tarafların birbirlerini ittiği ve yumruklaşmaya çalıştığı anlar yer aldı. Çevredeki diğer vatandaşların araya girmesiyle kavga güçlükle sonlandırıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.