Asayiş »

Hatay'da Oğlunu Bulan Arama Kurtarma Görevlisine Teşekkür Eden Baba, Cani Dayısı İçin Ağır Ceza Talep Etti

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki oğlunu bulan arama kurtarma görevlisinin alnından öpen baba, evladını bu duruma düşüren dayısı için en ağır cezanın verilmesini istedi. Oğlunun 3 gün boyunca taşların altında kaldığını belirten baba, arama kurtarma ekiplerine de teşekkür etti.

Hatay'da meydana gelen olayda, 3 yaşındaki oğlunu kaybeden Muhammed El Cedduh, arama kurtarma çalışmalarının ardından evladını buldu. Oğlunun dayısı tarafından kaçırıldığını ve 3 gün boyunca zor durumda kaldığını ifade eden baba, "Oğlum okula gitti, dayısı onu aldı ve götürdü. Oğlum bize, 'dayım beni aldı ve ısırdı' dedi. Ameliyatı başarılı geçti, durumu iyi. Bu duruma neden olan caninin en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

Arama Kurtarma Görevlisinin İfadesi
Olayın ardından arama kurtarma gönüllüsü Ramazan Albayrak, çocuğun sesini duyarak büyük taşların altındaki çocuğu bulduğunu ve bu süreçte 7 tane büyük taşı kaldırdığını belirtti. Albayrak, "Çocuğun bilinci açıktı, 3 gündür o halde bekliyordu. Durumunun iyi olması bizim için sevindiriciydi" dedi. Olayın ardından baba, Türkiye'ye ve arama kurtarma ekiplerine teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.