Yerel »

Adana Seyhan'da Yağmur Sonrası Semt Pazarı Su İçinde Kaldı

Adana'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, yolları nehre, semt pazarını ise göle dönüştürdü. Meteorolojinin uyarılarının ardından özellikle Seyhan ilçesindeki mahallelerde su birikintileri oluştu. Vatandaşlar zor anlar yaşarken, Hürriyet Mahallesi'ndeki pazarcılar da su nedeniyle sıkıntı yaşadı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adana'da devam eden yağışlar, özellikle cumartesi gününden bu yana aralıklarla etkisini sürdürüyor. Dün gece durduktan sonra bugün sabah yeniden başlayan yağmur, Seyhan ilçesindeki birçok mahallede yolları nehre çevirdi. Bu durum, hem vatandaşları hem de esnafı zor durumda bıraktı. Hürriyet Mahallesi'nde kurulan semt pazarı, üstü açık olduğu için yağmurdan etkilendi ve göle dönüştü. Vatandaşlar, su birikintileri nedeniyle yolda yürümekte zorluk çekerken, pazarcı esnafı da iş yapamaz hale geldi. Esnaflar, yolda biriken suyu tahliye etmek için kendi imkanlarıyla su giderlerini açmaya çalıştı. Meteoroloji, yağışların devam edeceği konusunda uyarıda bulunmaya devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.