Asayiş »

Kars'ta 5 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Jandarma Tarafından Ele Geçirildi

Kars'ta, hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan bir kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında "Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alınması, Taşınması, Bulundurulması" suçundan arama kararı bulunan şüpheli, saklandığı yerde gözaltına alındı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma ekipleri, belirtilen suçla ilgili olarak 5 yıl hapis cezası ile aranan bir kişiyi, saklandığı adreste yakaladı. Yakalanan şahıs, İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi ve burada yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Tutuklanan şüpheli, ceza infaz kurumuna teslim edildi. Bu tür uygulamalar, Kars'taki asayişin sağlanmasına katkıda bulunuyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.