Asayiş »

Bilecik Gölpazarı'nda Jandarma Trafik Uygulamasında Uyuşturucu Kullanma Aparatı Bulundu

Bilecik Gölpazarı'nda jandarma ekipleri, dur ihtarına uymayan bir araçta uyuşturucu kullanma aparatı buldu. E.C. yönetimindeki araç, yapılan trafik uygulamasında durduruldu. Yapılan incelemelerde, şoför koltuğunun paspasında uyuşturucu kullanma aparatı olan payp tespit edildi.

Bilecik'te Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Gölpazarı-Vezirhan Karayolu üzerinde bir trafik uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama sırasında E.C. yönetimindeki 11 DH 726 plakalı araç, 'Dur' ihtarına uymadı. Jandarma ekipleri, aracı Karaağaç Köyü yol ayrımında durdurdu. Araçta yapılan detaylı incelemede, şoför koltuğunun ayak paspası altında peçete ve cam kırıkları bulundu. Peçeteyi açan ekipler, uyuşturucu kullanma aparatı olan payp ele geçirdi. Olayla ilgili jandarma inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.