Asayiş »

Burdur'da İzinsiz Alınan Lüks Otomobilin Kazası Sonucu 1 Yaralı

Burdur'da temizlenmek üzere bırakılan lüks otomobili izinsiz alan bir iş yeri çalışanı, 3 araca çarparak yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleşti.

Burdur'da meydana gelen olayda, avukat B.G. tarafından oto yıkamaya bırakılan lüks otomobili izinsiz kullanan iş yeri çalışanı M.C., sürat yaparken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu sırada, park halindeki 2 otomobil ve 1 kamyonete çarparak kaza yaptı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralanan M.C., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı; görüntülerde otomobilin hızla gelerek park halindeki araçlara çarpması açıkça görülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.