Yaşam »

Eskişehir'de Vali Aksoy, Belçika'nın Ankara Büyükelçisi ile görüştü.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Hendrik Van de Velde'yi makamında ağırladı. Büyükelçi, ziyaret anısına Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Aksoy, Eskişehir'in kültürel ve sanayi potansiyeli hakkında bilgi verdi. Büyükelçi, misafirperverliği için teşekkür ederek ayrıldı.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Hendrik Van de Velde'yi makamında kabul etti. Ziyaret sırasında, Vali Aksoy, Büyükelçi'yi Valilik girişinde karşıladı. Büyükelçi, ziyaret anısına Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Aksoy, Eskişehir'in tarihi ve kültürel değerleri ile sanayi vizyonu hakkında önemli bilgiler aktardı. Aksoy, kentin her alanda artan bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Büyükelçi Van de Velde ise Vali Aksoy'a gösterdiği misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti ve sonraki programlarına katılmak üzere Valilik binasından ayrıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.