Asayiş »

Ankara Ayaş'ta Lüks Otomobilin Dışında Sarkan 3 Kişinin Tehlikeli Yolculuğu Paylaşıldı

Ankara'nın Ayaş ilçesinde lüks bir otomobilin camlarından sarkan 3 kişinin tehlikeli yolculuğu görüntülendi. 34 KV 8199 plakalı Mercedes marka aracın içinde bulunan yolcular, hem kendilerini hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı. O anlar, bölgedeki bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

Ankara'nın Ayaş ilçesinde seyir halindeki bir lüks otomobilin camlarından sarkan 3 yolcu, tehlikeli bir yolculuk yaparak dikkat çekti. 34 KV 8199 plakalı Mercedes marka aracın içinde bulunan bu kişiler, hareket halindeyken kendilerini dışarı sarkarak trafiği tehlikeye attı. O anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca büyük yankı uyandırdı. Bu tür davranışların, hem yolcuların hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehdit ettiği uzmanlar tarafından da vurgulanıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.