Asayiş »

İzmir Karabağlar'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen bir çift, polis operasyonuyla yakalandı. Yapılan operasyonda, 14 bin 642 adet uyuşturucu hap, esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan A.K. ve M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

İzmir'de, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti konusunda yürüttükleri çalışmalarda, A.K. ve M.A.'nın birlikte uyuşturucu sattıklarını tespit etti. Şüphelilerin uyuşturucu maddelerini Konak ilçesindeki bir adreste sakladıkları belirlendi. Polis, eş zamanlı olarak bu adreslere operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 642 adet uyuşturucu hap, 10.52 gram esrar ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan çift, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.