Asayiş »

Batman Merkez'de İki Grup Arasında Çıkan Silahlı Kavga Sonucu Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Batman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada olayla hiçbir ilgisi olmayan 70 yaşındaki Davut Ataş hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Çamlıtepe Mahallesi'nde iki grup arasında tartışma çıktı ve kavga sırasında rastgele ateş açıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Batman Merkez'in Çamlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında rastgele ateş açılması sonucu, olay yerinden geçmekte olan 70 yaşındaki Davut Ataş kurşunlardan birinin isabet etmesiyle ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, Ataş'a müdahale etti ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay sırasında yaralanan bir başka kişi ise hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın yaşandığı mahallede güvenlik önlemlerini artırarak inceleme başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.