Asayiş »

Kastamonu'da Düzenlenen Operasyonda 55 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Kastamonu'da gerçekleştirilen operasyonda, 55 litre etil alkol ve 8 litre el yapımı alkollü içki ele geçirildi. Operasyon, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak alkol üretiminin engellenmesi amacıyla yapıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, kaçak içki ticareti ile mücadele çalışmaları çerçevesinde bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda, 55 litre etil alkol ve 8 litre el yapımı alkollü içki ele geçirildi. Ayrıca, 2 adet aroma ve 1 adet alkol test kiti de bulundu. Edinilen bilgilere göre, olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldı. Bu tür operasyonlar, halk sağlığını korumak amacıyla düzenlenmeye devam ediyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.