Asayiş »

Elazığ'da Dron Desteğiyle Yapılan Trafik Denetiminde Kurallara Uymayanlar Tespit Edildi

Elazığ'da, polis ekipleri tarafından dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi. Bu denetimlerde, kurallara uymayan sürücüler tespit edilerek cezai işlem uygulandı. Dronla havadan belirlenen sürücüler, trafik ekipleri tarafından durduruldu. Emniyet kemeri takmayan, telefonla konuşan ve kırmızı ışığa uymayan sürücüler cezalandırıldı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, dron destekli trafik denetimlerine devam ediyor. Yapılan denetimlerde, sürücülerin trafiği tehlikeye atan davranışları gözlemlendi. Dronla tespit edilen sürücüler, daha sonra trafik ekipleri tarafından durdurularak gerekli işlemler yapıldı. Emniyet kemeri takmayan, telefonla seyir halindeyken konuşan ve kırmızı ışık kuralına uymayan sürücüler, bu denetimlerde cezai işlemle karşılaştı. Trafik güvenliğini artırmayı hedefleyen bu uygulamalar, sürücülerin kurallara uymalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.