Asayiş »

Sultangazi'de 5. Katında Yangın Çıkan Bina, Yaralı Adam Hastaneye Kaldırıldı

İstanbul Sultangazi'de bir binanın çatısında çıkan yangında bir kişi yaralandı. 5. katta ailesiyle yaşayan yabancı uyruklu adam, panik içinde aşağı atlayarak yaralanırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonrasında yaralı adam hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, yangın Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde saat 13.45 sularında 2587 Sokak'taki 5 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. Sobadan kaynaklandığı iddia edilen yangın kısa sürede büyüyerek çatıyı sardı. Yangın sırasında içeride bulunan yabancı uyruklu bir adam, camı kırarak aşağı atladı. Eşinin atladığını gören kadın hemen aşağı indi. Yaralı adamın yerde kıvrandığını gören kadın gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı adam, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ederken, itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları drone ile görüntülendi. Mahalle muhtarı İbrahim Demir, "Yangının sobadan kaynaklı çıktığını düşünüyoruz. Yabancı uyruklu insanların yaşadığı bir daire. Biri 5. kattan aşağı atladı. Hastaneye kaldırıldı. Yangının nedeni itfaiye raporundan sonra belli olacak," dedi. Olayla ilgili Osman Yıldırım isimli bir vatandaş da, "Yabancı uyruklular yaşıyor. 5 kişi yaşıyor. Biri camı kırarak aşağı atladı. Eşiyle birlikte ambulansa gönderdik. İki kişi çıkmadı," ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.