Malatya'da Başkan Er, Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Gelerek Şehrin Yeniden Yapılanmasını Anlattı
Malatya'da üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Sami Er, şehirdeki gelişmeleri ve hedeflerini paylaştı. Öğrencilere dürüstlük ve etik değerlerin önemini vurgulayan Er, Malatya'nın deprem sonrası kalkınma sürecine dikkat çekti ve projelerin hızla hayata geçirildiğini ifade etti.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, üniversite öğrencileriyle gerçekleştirdiği buluşmada, şehirdeki gelişmeleri ve hedeflerini aktardı. "Dürüstlükten ve doğruluktan asla vazgeçmeyin" diyen Er, hayatta etik değerlere bağlı kalmanın önemini vurguladı. Başkan, öğrencilerle paylaştığı deneyimlerinde, kariyerlerinde başarılı olabilmek için kendileri olmalarını ve çalıştıkları yerlerde faydalı olmalarını tavsiye etti.
Er, Malatya'nın deprem sonrası kalkınma sürecine de değindi. "Göreve geldiğimizde insanlarımızın kalıcı konut ve iş yerlerine ulaşması için çalışmalara başladık" diyen Er, 12 ay içinde önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirtti. Deprem yaralarını sarmak için yürüttükleri projelerin hızla ilerlediğini ve 105 bin bağımsız bölümün ihalesinin yapıldığını aktardı.
Malatya'nın bir spor ve kültür şehri olma hedefinden de bahseden Er, yeni kütüphaneler ve spor merkezleri inşa ettiklerini, bu projelerin gençlerin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti. Öğrencilere, kariyer planlamasında sektör ihtiyaçlarına göre kendilerini hazırlamalarını öneren Er, "İşinizi iyi yaparsanız her zaman aranan eleman olursunuz" dedi. Buluşma sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Er, gençlerin geleceği için umut verici mesajlar verdi.