Asayiş »

Zonguldak Karadeniz Ereğli'de Kaçak Silah İmalatı Yapan 3 Kişi Tutuklandı

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde düzenlenen kaçak silah operasyonunda, 1'i polis memuru olmak üzere 3 kişi tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, şüphelilere yönelik yapılan operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve silah parçaları ele geçirildi.

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, kaçak silah imalatı ve ticareti yaptığı iddia edilen kişilere yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Alaplı ilçesi ile birlikte belirlenen adreslerde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, polis memurları E.Ö. ve B.K. da dahil olmak üzere A.K., Ş.M., N.G. ve S.S. gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve silah parçaları bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler arasında yer alan polis memuru B.K. ile N.G. ve S.S. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Ancak E.Ö., A.K. ve Ş.M. adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan bu üç kişi, cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.