Siyaset »

Ankara'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve 7 Milletvekili için 10 Dokunulmazlık Dosyası TBMM'ye Sevk Edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de aralarında bulunduğu 7 milletvekili hakkında toplamda 10 dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunuldu. Bu dosyalar, yasama dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanarak, Meclis Başkanlığı'na iletildi.

Yapılan sevk işlemi, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden oluşan Karma Komisyon'a yönlendirildi. CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in yanı sıra, CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın da isimleri yer alıyor. Özel'in 3 dosyası, Enginyurt'un ise 2 dosyası bulunuyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.