Güncel »

Hatay Reyhanlı'da 2 Ton Tarihi Geçmiş Gıda Ürünü İmha Edildi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen gıda denetimlerinde, son kullanma tarihi geçmiş 2 ton cips, şekerleme ve çikolata imha edildi. Reyhanlı Belediyesi ve ilçe tarım müdürlüğü ekipleri, sağlıklı gıda tüketimini sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Reyhanlı'da yapılan gıda denetimlerinde, son kullanma tarihleri geçmiş olan ve satılmayı bekleyen 2 ton cips, şekerleme ile çikolata tespit edildi. Reyhanlı Belediyesi ve ilçe tarım ve orman müdürlüğü ekipleri, bu tür ürünlerin sağlığı tehdit edebileceğini vurgulayarak, imha işlemlerini gerçekleştirdi. Ürünler, kamyonlara yüklenerek açılan toprak çukurlarda ateşe verilerek yok edildi. Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürü Doğan Batıray, vatandaşların sağlığını korumak için bu tür ürünlere asla müsaade etmeyeceklerini belirtti. Başkan Ahmet Salman Yumuşak'ın talimatları doğrultusunda, ilçe genelinde güvenli gıda ortamı sağlamak için denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.