Asayiş »

Adıyaman Kahta'da Düğün Töreninde Çıkan Kavgada 3 Kişi Yaralandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir düğün töreninde yaşanan kavga sonucunda 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Baraj Yolu üzerindeki düğün salonunda davetliler arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Olay, Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, düğün sırasında davetliler arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte kavga çıkarken, bu kavga sonucunda 3 kişi darp edilerek yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri hemen bölgeye intikal etti ve yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar, Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.