Spor »

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Eyüpspor karşısında 3-0'lık galibiyetin mutluluğunu paylaştı.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Eyüpspor'u 3-0 mağlup ederek iç sahada önemli bir galibiyet elde etti. Teknik direktör Recep Uçar, maç sonrası basın toplantısında oyuncularını tebrik etti ve kazanmanın önemine değindi.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Eyüpspor’u 3-0 yenerek iç sahada elde ettiği galibiyetle moral buldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Recep Uçar, "Bu galibiyet, seyircimizin önünde oynamamızın verdiği heyecanla geldi. Kazanmak istiyorduk ve bu galibiyeti, bizlere sürekli destek veren başkanımız ve yönetim kurulumuza armağan ediyorum" dedi. Uçar, maçtaki performanslarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. İlk yarıda rakibin oyunu kontrol ettiğini ancak zamanla oyunun kontrolünü ele aldıklarını vurguladı. İkinci yarıda da baskılı bir oyun sergilediklerini belirten Uçar, Ali Sowe'un attığı 3. golün takım için rahatlatıcı bir etki yarattığını ifade etti. Maç boyunca ortaya koydukları mücadele ve kazanma arzusuyla oyuncularını tebrik eden Uçar, bu galibiyetin devamını getirmeyi umduklarını sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.