Spor »

Çorum FK Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Sivas deplasmanında yaşananları değerlendirdi.

Çorum FK, Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Sivas’ta Özbelsan Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, Sivas deplasmanının zorluğuna dikkat çekerek, kazanmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Çorum FK'nın Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Sivas'ta oynanan karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin oyun stratejisinin etkili olduğunu belirtti. "Sivasspor 5-4-1 sistemini kullanarak koridorları iyi kapattı. İlk yarıda beklediğimiz başlangıcı yapamadık ve rakip erken bir gol buldu. Ancak, oyuncularımızın golden sonraki tepkisi oyunu dengelememizi sağladı. Daha fazla üretken olmamız gerekiyordu. Direkten dönen bir topumuz oldu ve sakatlıktan dönen oyuncularımız da mevcut. Kazanmak bizim için çok büyük artı olacaktı. Bu nedenle, zorlu bir deplasman olan Sivas'tan puan almak önemliydi. Önümüzdeki haftalarda bu durumu telafi edeceğimize inanıyorum. Ayrıca, Süper Lig hedefimiz doğrultusunda kadromuza katkı sağlayacak oyuncular eklemeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.