Spor »

Sivas'ta Çorum FK ile 1-1 Beraber Kalan Sivasspor'un Teknik Direktörü Hakem İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Özbelsan Sivasspor, Trendyol 1. Lig'de Çorum FK ile oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, hakemin performansını eleştirerek, "Hakem formsuzdu ve kötü bir maç yönetti" dedi. Ayrıca, takımının iyi bir oyun sergilediğini fakat galibiyet golünü bulamadıklarını belirtti.

Özbelsan Sivasspor, Çorum FK ile oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrılmasının ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Altıparmak, maçın genelinde iyi bir performans sergilediklerini, ancak gol atamadıkları için galibiyeti elde edemediklerini ifade etti. Takımın oyun planını başarıyla uyguladıklarını, rakiplerine 85. dakikaya kadar pozisyon vermediklerini belirtti. Ayrıca, hakemin kararlarının kendilerine karşı olumsuz olduğunu ve sürekli rakipten yana kullandığını vurguladı. Taraftarlarına da destekleri için teşekkür eden Altıparmak, kısıtlı kadro ile mücadele ettiklerini, her oyuncudan en iyi şekilde yararlanmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.