Spor »

İstanbul Pendik'te Iğdır FK'nın Beraberliği Sonrası Açıklama Yaptı

Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası, 4 maçta 10 puanlık bir periyot yakaladıklarını belirtti. Üzülmez, "Zor bir deplasmandı, iyi mücadele ettik" dedi.

Iğdır FK, Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, karşılaştıkları rakibin güçlü bir ekip olduğunu vurguladı. Pendikspor'un sezon boyunca hiç mağlup olmadığını belirten Üzülmez, “Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. İyi hazırlandık ve analizlerimizi doğru yaptık. 3 galibiyetten sonra kaybetmemek önemliydi. Maçta kazanma şansımız da vardı” ifadelerini kullandı.

Üzülmez, ikinci yarıda rakiplerinin baskısını hissettiklerini, ancak takımlarının gösterdiği mücadele ile gurur duyduğunu da ifade etti. “Zaman zaman acı çekiyoruz, ama bu mücadele önemli. Önümüzdeki Sivasspor maçı ve Amed deplasmanı da kritik. Oyuncularımın sergilediği performans için teşekkür ediyorum” dedi. Iğdır FK’nın son dört maçta elde ettiği 10 puanlık performanstan memnun olduklarını belirten Üzülmez, takımın daha fazla mücadeleci bir kimlik kazanması için çalışacaklarını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.