Yaşam »

Bilecik Osmaneli'de Hayırsever Desteğiyle Okul Kütüphanesi Güncellendi

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde hayırsever desteğiyle Atatürk Ortaokulu'nun kütüphanesi yenilendi. Törene katılan Kaymakam Abdüssamed Kılıç, merhum M. Kemal Demirel'in adını yaşatmak amacıyla yapılan çalışmaları değerlendirdi. Kütüphanenin mefruşat ihtiyaçları Demirel ailesi tarafından karşılanırken, öğrencilere kitap bağışı da yapıldı.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde Atatürk Ortaokulu kütüphanesi, hayırsever Yener Demirel'in desteğiyle yenilendi. Açılış töreninde konuşan Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, bu çalışmanın eğitime önemli katkılar sağladığını vurguladı. Merhum M. Kemal Demirel'in adını yaşatmak için yapılan yenileme çalışmaları, Demirel ailesinin destekleriyle gerçekleştirildi. Kütüphanenin mefruşat ihtiyaçları aile tarafından karşılanırken, öğrencilere kazandırılmak üzere kitap bağışında da bulunuldu. Kaymakam Kılıç, Demirel ailesine teşekkür ederek, bu tür desteklerin öğrencilerin bilgiye erişimini artıracağını ve onların geleceğe daha donanımlı hazırlanmasına katkı sağlayacağını belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.