Yaşam »

Bursa Nilüfer'de Kadınlar Arasında Düzenlenen "Örgünü Giy Gel" Yarışmasında 24 Yarışmacı Sahne Aldı

Bursa Nilüfer'deki Reglan Kafe'de "Örgünü Giy Gel" temasıyla düzenlenen yarışmada, 24 kadın kendi tasarladıkları örgü giysilerle sahne aldı. Yarışmada birinciliği Nilay Türker Kaplan kazandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Reglan Kafe, "Örgünü Giy Gel" başlığıyla ilgi çekici bir etkinlik düzenleyerek kadınları bir araya getirdi. Yarışmaya katılan 24 kadın, tamamen kendi tasarımlarını ve elleriyle ördükleri giysileriyle sahneye çıktı. Katılımcılar, jüri yerine birbirlerini puanlayarak dereceye girenleri belirlediler. Bu yöntem, etkinliğe samimi bir hava katarken, topluluk ruhunu da güçlendirdi. Yarışmanın sonunda birincilik ödülünü Nilay Türker Kaplan elde etti. İkinciliği Şeyma Erkoca, üçüncülüğü ise İrem Kardaş aldı. Kaplan, yıllar önce çeyizi için ördüğü dantel fiskos örtüsünü eteğe dönüştürerek dikkat çekti. Kafe işletmecisi Selin Köfteci, etkinlikle ilgili, "Bu yarışma ile üretim ve paylaşmanın keyfini bir araya getirdik" dedi. Diğer işletmeci Ceyda Öztürk ise, etkinliğin eğlenceli geçtiğini vurguladı. Yarışmanın yoğun ilgi görmesi üzerine yenisinin düzenleneceği ve tarihinin sosyal medya üzerinden duyurulacağı belirtildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.