Asayiş »

Tokat Niksar'da Kontrolden Çıkan Otomobil Ters Döndü, 5 Yaralı

Tokat'ın Niksar ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, E.A. yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ters döndü. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumu stabil.

Tokat'ın Niksar-Reşadiye yolu üzerinde, kaza sabah saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 34 BT 6648 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ters döndü. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Olayın nedenleri ve kazanın oluş şekli hakkında detaylı bir rapor hazırlanacağı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.