Yaşam »

Aydın'da Çırak Olarak Girdiği İş Yerinde Patron Oluyor

Aydın'da bir iş yerinde çırak olarak başlayan Cennet Nur Uçaravcı, burada sadece pide yapmayı değil, mesleğin tüm inceliklerini öğrendiğini ifade etti. Uçaravcı, iş yerinin eğitim amaçlı olduğunu, ustalık kazananların yeni iş yerleri açtığını belirtti. Ortamın samimi ve sıcak olduğunu vurgulayan Uçaravcı, burayı bir okul gibi gördüğünü ve çalışanların aile gibi olduğunu dile getirdi.

Aydın'da faaliyet gösteren bir pide işletmesinde çırak olarak başlayan Cennet Nur Uçaravcı, burada mesleğin detaylarını öğrenme fırsatı buldu. Uçaravcı, işletmenin sadece pide yapımına odaklanmadığını, aynı zamanda mesleki eğitim vermeye yönelik bir iş yeri olduğunu belirtti. İş yerinin sahipleri, başarılı çırakları ustalık alanında destekleyerek kendi iş yerlerini açmalarına yardımcı oluyor. Cennet Uçaravcı, burada elde ettiği tecrübelerin, onun için sadece mesleki gelişim değil, aynı zamanda sosyal bağlar kurma imkânı sunduğunu ifade etti. Çalışanlar arasındaki sıcak ve samimi ortamın, onu burayı bir okul gibi görmeye yönlendirdiğini dile getiren Uçaravcı, burada aile gibi hissettiğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.