Spor »

İstanbul'da Fenerbahçeli Levent Mercan, Tedesco hocasına teşekkür etti.

Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-0 yendiği maç sonrası Levent Mercan, Tedesco hocasına duyduğu minneti dile getirirken, takımın performansını ön planda tuttu. Mercan, sol bek Archie Brown ile olan rekabetin kendisini geliştirdiğini ve milli takım hayalini gerçekleştirmek istediğini ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Fenerbahçeli futbolcu Levent Mercan, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Konyaspor'u 4-0 yenerek önemli bir galibiyet elde eden takımının performansından dolayı mutluluğunu dile getirdi. Maç sonrası basın mensuplarına konuşan Mercan, Tedesco hocasına teşekkür ederek, ona duyduğu güvenin kendisini daha da motive ettiğini belirtti. "Oynadıkça kendimi geliştiriyorum" diyen Mercan, takımın başarısının bireysel başarıları da etkilediğini vurguladı.

Takımda serbest vuruş kullanabilecek yetenekli futbolcular bulunduğunu ifade eden Mercan, fırsat geldiğinde bu yeteneklerini sergilemek istediğini söyledi. Ayrıca, sol bek pozisyonundaki rekabetin kendisine olumlu katkı sağladığını ve Archie Brown ile aralarındaki iyi iletişimi ön plana çıkardı. Mercan, milli takımda oynamanın herkesin hayali olduğunu ve kendi performansıyla bu hayali gerçekleştirmek için çabaladığını sözlerine ekledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.