Güncel »

Kayseri Talas'ta Yerli Malı Haftası Etkinlikleriyle Kutlandı

Kayseri'nin Talas ilçesinde ilkokul öğrencileri, Yerli Malı Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladı. Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte protokol, öğretmenler, veliler ve öğrenciler bir araya geldi. Öğrenciler, Yerli Malı Haftası ile ilgili bilgilendirilirken stantlarda ikram edilen ürünler de sunuldu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kayseri'nin Talas ilçesinde, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı Haftası etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yüksek Mimar Selçuk Karakimseli İlkokulu'nda düzenlenen programa, ilçe protokolü, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte, öğrenciler Yerli Malı Haftası'nın önemini öğrenirken, kurulan stantlarda yerel ürünler tanıtıldı ve ikram edildi. Bu sayede öğrenciler, hem eğlenceli anlar yaşadı hem de yerli mal kullanımının teşvik edilmesi konusunu derinlemesine kavradılar.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.