Asayiş »

Muş Hasköy'de Çalınan 2 Büyükbaş Hayvan Sahibine Teslim Edildi

Muş'un Hasköy ilçesinde çalınan 2 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu bulunarak sahibine geri verildi. Hayvanların çalındığına dair başvuru yapan Ş.T., jandarma tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, hayvanların M.T. tarafından alındığını öğrendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muş İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Hasköy Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'na başvuran Ş.T., Yukarıüçdam köyünde yer alan ahırından 2 büyükbaş hayvanının çalındığını bildirmiştir. Olayın öğrenilmesinin ardından jandarma ekipleri, teknik ve yerel araştırmalar yaparak hayvanların M.T. isimli kişi tarafından çalındığını tespit etti. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesinde çaldığı hayvanları Malazgirt ilçesinde yaşayan akrabasının ahırına bıraktığını belirtti. Bu bilgi doğrultusunda Malazgirt ilçesi Konakkuran Jandarma Karakol Komutanlığı ile işbirliği içinde düzenlenen operasyon ile hayvanlar bulundu ve sahibine teslim edildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında, cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda tahkikat başlatılmıştır.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.