Yerel »

Bursa Mustafakemalpaşa'da 18-26 Aralık Tarihleri Arasında Su Kesintisi Olacak

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 18-26 Aralık 2025 tarihleri arasında su kesintisi uygulanacağı belirtildi. Buski tarafından yapılan açıklamada, su kesintisinin altyapı çalışmaları nedeniyle olacağı ve belirli mahallelerde zaman zaman suyun kesileceği ifade edildi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Buski Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek altyapı çalışmaları dolayısıyla su kesintisi yapılacağı bildirildi. 18 Aralık 2025 ile 26 Aralık 2025 tarihleri arasında, Hamzabey, Atariye, Vıraca, Şevketiye, Şerefiye ve Yüzbaşı Sabribey mahallelerinin çeşitli cadde ve sokaklarında, her gün 09.00-18.00 saatleri arasında suyun zaman zaman kesileceği duyuruldu. Vatandaşların bu süre içinde gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.