Asayiş »

Çankırı Merkez'de Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Gözaltına Alındı

Çankırı Merkez'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda tütüne emdirilmiş sentetik kannabinoid ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyon, Çankırı merkez ilçede tespit edilen adreslerde düzenlendi. Eş zamanlı aramalar sonucunda 1.997 gram tütüne emdirilmiş sentetik kannabinoid, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 500 gram etil alkol ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak yabancı uyruklu bir kişi gözaltına alınırken, 11 yabancı uyruklu şüpheli hakkında da idari işlem başlatıldığı belirtildi. Gözaltına alınan yabancı uyruklu şahısların, sınır dışı edilmek üzere Çankırı Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edileceği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.