Asayiş »

Kayseri Hacılar'da Koyun Otlatma Meselesi Nedeniyle Silahlı Kavga Yaşandı

Kayseri Hacılar ilçesinde meydana gelen silahlı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, koyun otlatma meselesi yüzünden iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.Y. isimli şahıs ateş açtı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayın ardından kaçan şüpheli için arama çalışmaları devam ediyor.

Kayseri’nin Hacılar ilçesindeki Karpuzsekisi Mahallesi 22. Cadde’de meydana gelen olayda, koyun otlatma meselesi yüzünden iki grup arasında gerginlik yaşandı. İddiaya göre, tartışma sırasında S.Y. (36) yanındaki silah ile ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu Ethem T. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan oğlu ve yeğeni ise ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili incelemelerde bulundu. S.Y. olay sonrası kaçarken, yanında bulunan A.S. gözaltına alındı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ederken, cinayetin sebebinin koyun otlatma meselesi olduğu belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.