Asayiş »

Samsun'da 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Bulunan Hükümlü E.T. Yakalandı

Samsun'da narkotik ekipleri, uyuşturucu suçlarından 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan E.T.'yi yakaladı. Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü saha çalışmaları ve takiplere devam ediyor. Bu kapsamda, "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 39 yaşındaki E.T. yakalandı. Yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan E.T., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. Narkotik ekiplerinin çalışmaları, uyuşturucu suçlarına karşı etkin bir mücadele yürütmeyi hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.