Asayiş »

Iğdır Merkez'de 23 Yıl Hapisle Aranan S.G. İsimli Şahıs Polisin Operasyonu ile Gözaltına Alındı

Iğdır'da çeşitli suçlardan toplam 23 yıl 3 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası olan S.G., polis tarafından yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, fiziki takip sonucu şahsın saklandığı adresi belirleyerek, operasyon düzenledi. Gözaltına alınan S.G., işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Iğdır'da gerçekleştirilen operasyonda, hakkında silahla yağma, hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali gibi birçok suçtan kesinleşmiş cezası olan S.G. isimli şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, yaptığı fiziki takip sonucunda, bu şahsın il merkezinde bir ikamette saklandığını tespit etti. Belirlenen adrese yapılan baskında şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.G., Iğdır S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Bu olay, Iğdır'da asayişin sağlanması adına önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.