Asayiş »

Balıkesir Sındırgı'da Kuyuya Düşen İnek, Ekiplerin Çabasıyla Kurtarıldı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Karaağaç Mahallesi'nde bir inek, yol kenarındaki 3,5 metrelik kuyuya düştü. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi itfaiye ekipleri hızla bölgeye intikal etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kurtarma çalışmaları, iş makinesi desteğiyle titizlikle gerçekleştirildi. Dakikalar süren çabaların ardından, inek sahibi Adnan Yaşar İlhan'a ait inek, kuyudan sağ salim çıkarıldı. Olayı izleyen mahalle sakinleri, kurtarma anında derin bir nefes aldı. İneğin sahibi, kurtarma başarısını sevinçle karşıladı. Herhangi bir olumsuz durum yaşanmazken, ineğin sağlık durumu iyi olarak belirlendi. Mahalle sakinleri, kurtarma çalışmalarını ilgiyle takip etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.