Spor »

İstanbul Başakşehir, Galatasaray Karşısında Yenilginin Ardından Üzüntüsünü Dile Getirdi

Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Galatasaray’a 1-0 yenildikleri maçın ardından, daha fazlasını hak ettiklerini ifade etti. Şahin, iyi oynadıklarını ve her iki takımın da gol fırsatları bulduğunu ancak, Galatasaray'ın kendi hatalarından yararlandığını belirtti.

Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk haftasında Galatasaray ile karşılaştı ve 1-0'lık sonuçla sahadan mağlup ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Nuri Şahin, "Çok üzgünüz, daha fazlasını hak ettik. İyi oynadık. Galatasaray da, biz de pozisyona girdik. Golü bulamadık. Galatasaray bizim hatamızda topu kazanıp golü buldu." dedi. Şahin, oyunlarının gelişimi için mücadeleye devam edeceklerini ve Türkiye Kupası’nda kalan üç maçlarının final niteliğinde olduğunu vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.