Güncel »

Hatay'da Depremzedeler, TOKİ Konutlarına Yerleşiyor ve Bakan Murat Kurum'a Övgüler Yağdırıyor

Hatay'da deprem sonrası evlerine kavuşan Mustafa Karadeniz, TOKİ konutlarının sağlam olduğunu belirterek Bakan Murat Kurum'a teşekkür etti. Karadeniz, Bakan Kurum'un insanlara olan yaklaşımını övgüyle dile getirdi. Deprem sürecinde yaşadıklarını aktaran Karadeniz, Kurum'un desteğiyle yeni evlerine yerleştiklerini ifade etti.

Hatay'da meydana gelen depremin ardından afetzede vatandaşlar, devletin sağladığı konutlara yerleşmeye devam ediyor. Bu süreçte Mustafa Karadeniz, TOKİ konutlarının kalitesine dikkat çekerek Bakan Murat Kurum'a övgülerde bulundu. Karadeniz, deprem sırasında yaşadığı zorlukları anlatarak, çadırda ve konteyner kentte geçirdiği zor günleri aktardı. Şu anki evlerinin çok iyi durumda olduğunu ve Bakan Kurum'un desteğiyle bu sürecin mümkün hale geldiğini ifade etti. Karadeniz, Bakan Kurum'un toplumun her kesimine eşit yaklaştığını, insanlara değer verdiğini vurguladı. Karadeniz, son depremlerde TOKİ konutlarının etkilenmediğini belirterek, Bakan Kurum'un çalışmalarına duyduğu hayranlığı dile getirdi. Ayrıca, Bakan Kurum'un liderlik özelliklerinin ve insan sevgisinin kendisini etkilediğini söyledi. Bu tür olumlu geri dönüşler, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.