Güncel »

Kayseri Talas’ta Üç Aylar Coşku ile Kutlandı ve Teşekkürler İle Başladı

Kayseri Talas’ta gerçekleştirilen Üç Aylar kutlaması, Kaymakam İlyas Memiş’in teşekkür konuşması ile başladı. Memiş, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri takdir ederek, herkesin üç aylarını kutladı. Etkinlik, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Kayseri Talas’ta düzenlenen Üç Aylar etkinliği, coşku ve neşe içinde kutlandı. İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, yaptığı konuşmada, etkinliğin düzenlenmesinde yer alan belediye başkanına ve katkı sağlayanlara teşekkür etti. Memiş, "Değerli hocamıza kulaklarımızın pasını silen, gönüllerimizi coşturan güzel eserleri için teşekkür ediyorum" dedi. Bu anlamlı buluşmanın herkes için önemli olduğunu vurgulayan Memiş, tüm katılımcıların üç aylarını kutladı. Etkinlik, katılımcılara manevi bir atmosfer sundu ve herkesin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.