Eğitim »

İlkadım'da Eğitim ve Sosyal Faaliyetler İçin Turnuva Düzenlendi

İlkadım'da düzenlenen ‘İLKEM Başarı Turnuvası’ ile öğrencilerin sosyalleşmesi ve motivasyonlarını artırmak hedefleniyor. Başkan İhsan Kurnaz, eğitimde temel hedefin sağlıklı, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek olduğunu vurguladı. Ayrıca, turnuvaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen ‘İLKEM Başarı Turnuvası’, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Kurnaz, futbol turnuvasının öğrencilerin sosyalleşmelerine katkı sağladığını belirtti. Eğitimin sadece akademik başarılarla sınırlı olmadığını, bedenen sağlıklı, özgüveni yüksek ve topluma değer katan bireyler yetiştirmek için çalıştıklarını ifade etti. 4 şubede toplam 496 öğrenciye eğitim veren İLKEM, çeşitli etkinliklerle öğrencilerin gelişimini destekliyor. Kurnaz, turnuvada yer alan tüm şubeleri ve özellikle şampiyon olan Kılıçdede Şubesi'ni kutladı. Ayrıca, turnuvanın yalnızca bir şubenin kazanması değil, tüm katılımcıların gösterdiği performansla bir başarı olduğunu belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.