Eğitim »

Söke'de Dördüncü Kez Düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

Söke'de gerçekleştirilen Okullar Arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası, 26 okuldan 156 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Öğrenciler, zihinsel becerilerini geliştirmek üzere çeşitli oyunlarda yarıştı. Turnuvanın açılışını Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı yaptı.

Söke'de Sazlı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyon, "İşimiz Gücümüz Oyun" projesi kapsamında düzenlendi. Turnuvanın amacı, öğrencilerin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini artırmak olarak belirlendi. Turnuvaya katılan öğrenciler, centilmence bir rekabet ortamında hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi. Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, katılan tüm öğrencilere ve destek veren öğretmenlere teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.