Spor »

İstanbul'da Galatasaray-Kasımpaşa Maçının VAR Hakemi Sarper Barış Saka Oldu

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray, bugün saat 20.00’de Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maçta VAR hakemi olarak Sarper Barış Saka görev yapacak. Hakem Alper Akarsu'nun yöneteceği karşılaşmada, yardımcı hakemler Mehmet Salih Mazlum ve Suat Güz olacak. Dördüncü hakem olarak ise Muhammet Ali Metoğlu atanmış durumda.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bu akşam İstanbul'da gerçekleşecek olan Galatasaray-Kasımpaşa maçı, Trendyol Süper Lig'in önemli karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor. Maçın VAR hakemi Sarper Barış Saka olurken, Ceyhun Sesigüzel AVAR görevini üstlenecek. Galatasaray, kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşarak, 3 puan hedefleyecek. Maçın hakemi Alper Akarsu, bu önemli karşılaşmada takımlara adil bir yönetim sağlamaya çalışacak. Taraftarlar, bu karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.